Acı yiyip, tatlı konuştular

 

 

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığında çiğ köfteli toplantı yapıldı. Yerel Yönetimler Başkanı Halil Bulur, "Biz birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz ve yerel seçimlerde fark yaratacağımıza olan inancımız ile sahalarda çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz’ dedi.

Yerel Yönetimler Başkanı Halil Bulur İlçe binasında yaptığı organizasyona partililer yoğun katılımda bulundu. Başkan Bulur, yaptığı konuşmada, "Üst üste yoğun bir şekilde yaşadığımız seçimlerden dolayı birlikte rahat bir zaman geçirmek, birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki yerel seçim çalışmalarına dinamik bir şekilde sahalara inmek için enerji depolamak adına böyle bir organizasyon planladım. Şimdi 'çok iyi de oldu' diye de düşünüyorum. Bu vesile ile de ikram olarak çiğköfte tercih ettik acı yiyelim, tatlı konuşalım istedik.  Biz birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz ve yerel seçimlerde fark yaratacağımıza olan inancımız ile sahalarda çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz’ dedi.

Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu ise davete icabet eden tüm davetlileri  selamlayarak organizasyona katılanlara teşekkür etti. Başkan Çağlar Kürkçüoğlu şunları söyledi:

"Amacımız bugün burada kıymetli ailemizle seçimlerin ardından hem bir teşekkür, hem de bir hasret gidermek istedik. Millet ittifakı olarak yaşadığımız seçimlerin analizini ve burada bilmeden yaptığımız eksiklikleri tamamlayarak yerel seçimlerde daha organize bir şekilde hazırlanmak için istişarelerde bulunmak adına toplandık. Biz liderimiz Meral Akşener’e olan inancımızla ve onun gösterdiği hedeflere ulaşabilmek adına en iyi ve en organize çalışmayı ortaya koyacağız. Bu duygu ve düşünce ile hepinize tek tek teşekkür ederim."

İYİ Parti Yüreğir İlçede yapılan çiğköfteli davete Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, İl Başkanı Birol Büyüköztürk, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Çoşar, Çukurova İlçe Başkanı Cihan Özkan, eski İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Recai Mercimek, B.Ş.B Daire Başkanı Levent Durmuş Ökten ile çok sayıda il ve ilçe divan başkanları yöneticileri ile STK Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.

 



Diğer Fotoğraflar