BÜYÜKKANTARCI 3. KEZ BAŞKAN

 

ADANA(HABER)-Adana Kayserililer Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa Uğur Büyükkantarcı güven tazeleyerek 3.kez seçildi. Dernek binası toplantı salonunda genel kurul üyelerinin katıldığı toplantıda yüksek istişare kurul üyeleri seçimi de yapıldı. Berrin Nadir’in Divan Başkanlığını yaptığı genel kurul, saygı duruşu ile başladı. Faaliyet raporunun okunmasından sonra görüş ve öneriler alındı.

Yapılan seçim sonunda Uğur Büyükkantarcı Başkanlığındaki Adana Kayserililer Derneği Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Etem  Birdal, Mahmut Çelik, Muzaffer Deveci, Hüseyin Akpınar’dan oluşurken Cihangir Saygılı, Ali İhsan Keser, Aylin Dönmez, Akif Turan Adıgüzel, Hüseyin Yıldırım yönetim kurulu yedek üye olarak seçildiler.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine İzzet Öksüzkaya, Ahmet Özkök ve Şeref Kocakaya, yedek üyeliklere de A. Çağlar Birdal, Adem Layıkel  ile Kamil Koçak getirildiler.

Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri de şu isimlerden oluştu: İzzet Öksüzkaya, İbrahim Etem Birdal, Bekir Kerem Aydoğdu, Ahmet Raşit Dönmez, A.Rifat Duran, Uğur Büyükkantarcı, İsmail Akça, Berrin Nadir, Ergün Söyümez ve Hüseyin Akpınar.

Adana Kayserililer Derneği Başkanı Uğur Büyükkantarcı yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

‘’Adana Kayserililer Derneği genel kurulunda 3.kez başkanlığa genel kurul üyeleri kıymetli hemşehrilerimin teveccühü ile tekrar seçildim. Biz çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Hemşehrilerimizi layıkıyla temsil etmek için yönetim kurulu üyelerimiz  ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Beni ve yönetim kurulu üyelerimizi bu onurlu göreve tekrar seçtikleri için hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Kayseriliyiz ve aynı zamanda Adanalıyız. Kayseri’de doğduk ama Adana’da doyuyoruz. Kayseri ne kadar bizim için vazgeçilmezse Adana’da bizim için o kadar vazgeçilmez’’



Diğer Fotoğraflar