Emina Beauty Center hizmete açıldı

Adana’nın Çukurova İlçesi’nde hizmete başlayan Emina Beauty Center Güzellik Merkezi törenle açıldı. Hizmete sunulan güzellik merkezinin işletmeciliğini yapan genç girişimci Uz.Estetisyen Ela Batmaz, 22 Yıllık Kuaför Emina Yapar ve yine sektöründe uzman isim 28 yıllık Kuaför Koray Yapar, “Bundan sonra tecrübelerimizi Emina Beauty Center ile müşterilerimize sunacağız” dediler.

‘GENÇ GİRİŞİMCİ KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYORUM’

Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı Çocukistan Mağazası yanında hizmet vermeye başlayan Emina Beauty Center  Güzellik Merkezi açılış törenine, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, oda başkanları, STK başkanları, meclis üyeleri, güzellik salonu sahipleri, aileleri ve dostlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Karalar, açılışta yaptığı konuşmada, “Bu ekonomik  koşullarda böylesine bir işletmeyi hayata kazandıran bu genç girişimci kardeşlerimi öncelikle tebrik ediyorum. Bu merkezin sadece kadınlara yönelik olmadığını erkekler içinde lazer ve cilt bakımı hizmet vereceğini belirterek hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay da, güzellik merkezini Adana’ya kazandıran işletmecilere teşekkür etti.

‘KALİTELİ HİZMET SUNMAK İÇİN SALONUMUZU AÇTIK’

Emina Beauty Center  Güzellik Merkezi Salonu işletmecilerinden Uz.Estetisyen Ela Batmaz, verecekleri hizmetler hakkında bilgi verdi. Batmaz, şunları söyledi:

“Bu sektörde kendi salonumuzu açmak istedik. Danışanlarımızın samimi bir ortamda, kaliteli hizmet sunmak için salonumuzu açtık. 2 Kuaför mesleklerinde zirvede olan Emina Yapar ve Koray Yapar  arkadaşımla birlikte ortak bir çalışma yaparak hizmet vermeye başladık. Danışanlarımız, salonumuzdaki en son teknoloji aletlerimiz ve kaliteli ürünlerimiz ile Altın Oran Kaş Alımı, Microblading, Pudralama, Kalıcı Eyeliner, İpek Kiprik, Kaş Laminasyon, bölgesel incelme, G5, lenf Drenaj, Selülit Bakımı,Lazer Epşlasyon, İğneli Lazer Epilasyon, Manikür &Pedikür, Dermepen, Hyalura Pen, Cilt Bakımı, Hydrafacial, Kalıcı Oje, Protez Tırnak, Jel Tırnak, Nail Art,ve fön   hizmetlerinden alabilecek.”



Diğer Fotoğraflar