‘Gençlerimizi bu illetten kurtaracağız’

 

Uluslar arası Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (ULUMED) uyuşturucu ile mücadele toplantısı yaptı.

ULUMED, Adana İl Yonetimi Dış Ülkelerden Sorumlu Başkanı Mustafa Akbulut yaptığı konuşmada, uyuşturucu ile mücadelede projelere önem verdiklerini belirterek, “Adana’mızda ve dış ülkelerde  birlikte verimli proje ve çalışmalar gerçekleştireceğimiz bir süreç olmasını temenni ediyorum” dedi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamda yürütülen çalışmaların başarıya ulaşmasında tüm kurum/kuruluşların ortak hareket etmesinin zorunlu olduğuna dikkat çeken Akbulut şunları söyledi:

“Ayrıca uyuşturucu ile mücadelede karşılaşılan sorunların çözümü için alınacak tedbirler kadar toplumsal bilincin oluşturulması ve farkındalığın arttırılması da büyük önem taşımaktadır.

Sürekli gelişen ve değişen teknoloji, suçların çeşitliliği ile birlikte işleniş yöntemlerini de değiştirmektedir. Arz ile mücadelede gelişen-değişen teknoloji ve yöntemleri kullanan kolluk kuvvetleri de artık sadece yerel suç odakları ile mücadele etmemektedir. Toplumda zararlı bireyler olabilir ama bizler Ulumed ile daha güçlüyüz. Gençlerimizi hep birlikte bu illetten kurtaracağız, bağımlılıklara karşı tek ses tek yürek olacağız.” 



Diğer Fotoğraflar