MİSK Şaş ve ekibine emanet

ADANA(HABER)-Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu 1.Olağan Kongresi Adana Sarıçam İlçesi Sarıçam Belediyesi Kültür  Merkezi  Salonunda gerçekleştirildi. Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı  Tuncay Şaş’ın  seçilerek güven tazeledi.

Kongrenin  Divan başkanlığını  Av.Bahadır Kerim Ertaş  yaptı. Kongreye  Milliyetçi Hareket  Partisi (MHP ) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,Sarıçam Belediye Başkanı  Bilal Uludağ, ,MHP Çukurova ilçe Başkanı  Hasan Öztuğ ,MHP Yüreğir ilçe Başkanı  Tamer Yücel  ve  Başkan Yrd İbrahim Er,Seyhan Belediyesi MHP Meclis üyesi   Şehmuz Uçar, Pozantı Belediye MHP Meclis üyesi  Aziz Şen, Adana İl Sivil Toplumla İlişkiler il Md.Recep Kurtoğlu, Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi  Durdu Mehmet Girgeç,Türk Eğitim Sen Adana 2 No’lu Şube Başkanı Ferhat Utlu, Özçelik iş Sendikası Adana Şubesi  yönetim kurulu üyesi  Fatih Taytaş,MHP Adana il Yönetim Kurulu Üyesi  Veysel Kokaçya, ,Muhtarlar, STK temsilcileri  ve Konfederasyona bağlı Sendikaların yönetim kurulu üyeleri ve delegeleri ve çok sayıda partili  katıldı.

“ MİSK KONFEDERASYONUMUZU  HEP BİRLİKTE LAYIK OLUDĞU YERE TAŞIYACAĞIZ”

Milliyetçi İşçi Sendikaları KonfederasyonuGenel Başkan Tuncay Şaş, yaptığı konuşmasında kongreye katılanlara  teşekkür etti. Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu ailesi olarak her daim birlik ve dayanışma içerisinde olmaya devam edeceklerini ifade eden  Tuncay Şaş, “ Her zaman olduğu gibi birlik ve dayanışma içerisinde olacağız. Konfederasyonumuzu  hep birlikte layık olduğu yere taşıyacağız.” Dedi.

Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu1.Olağan Kongresi Yönetim Kurulu  Şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Asil

Tuncay Şaş, Mustafa Atar, Kemalettin Erdoğan, Ömer Albayrak, Çetin İnci, Onur Kütük

Denetim Kurulu Asil

Enver Taş, Cafer Tufan, Vakkas Şahin

Disiplin Kurulu Asil

Selim Avcı, Mustafa Küçüközen , Ömer Tulukçu