SANKO Holding’ten Cengiz Halil Çiçek'e teşekkür plaketi

Duayen gazeteci Cengiz Halil Çiçek, emekliye ayrıldı. SANKO Holding’te Basın Yayın Müdürlüğü görevini yıllardır başarıyla sürdüren gazeteci Cengiz Halil Çiçek 1 Ağustos itibariyle teşekkür plaketiyle emekliye ayrıldı

SANKO Holding’te görev yapıp emekliye ayrılan personeller için düzenlenen etkinlikte usta gazeteci Cengiz Halil Çiçek'e teşekkür plaketini  Adil Sani Konukoğlu takdim etti.

Duygulu anların yaşandığı etkinlikte duayen gazeteci Cengiz Halil Çiçek 'SANKO HOLDİNG’te Basın Yayın Müdürü olarak 4 Mart 2003’te başlayan görevimi, 21 yıl 4 ay 27 gün sonra, 1 Ağustos 2024’te onur ve gururla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum' dedi.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kurumdan ayrılanları, Bulla Restoran’da düzenlediği teşekkür yemeği sonrasında hizmet plaketi ile uğurladı.

Konukoğlu, “Mesai arkadaşlığımızın bitmesi, sizlerle dostluğumuzun ve kardeşliğimizin bitmesi değildir. Emeklerinize teşekkür ederim” dedi.

Gazetecilik mesleğine 46 yıl emek veren Cengiz Halil Çiçek, önemli görevlerde bulundu. Çiçek, daha önce Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken Gaziantep ve çevre illerdeki gazetecilerin sevgisini ve saygısını kazanan bir isim olarak dikkat çekti.

CENGİZ HALİL ÇİÇEK KİMDİR?

 

Adıyaman Gölbaşı 7 Şubat 1961 doğumlu. 15 Aralık 1978’de Güneydoğu Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri’nde, Ağustos 1984 tarihinde Gaziantep Zafer, 2 Mart 1985’te Gaziantep Yeni Gazete ’de çalışmaya başladı. 30 Eylül 1987’de görev aldığı Anadolu Ajansı’ndan, 31 Ocak 2003’te Gaziantep Bölge Müdürü olarak emekli oldu. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 2000 yılında açtığı yarışmada “Çevre – Eğitim” dalında “Yılın Gazetecisi” seçildi. Çiçek, ekonomi gazetecilerinin Türkiye’deki en etkin sivil toplum kuruluşu olan Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) Yüksek İstişare Kurulu’na seçildi. 4 Mart 2003’ten itibaren SANKO Holding’te Basın Danışmanlığı görevini yürüten Çiçek, 1 Ağustos 2024 tarihiyle bu görevinden ayrıldı.



Diğer Fotoğraflar