2024 yılının en görkemli düğünü

Adana'nın tanınmış iş adamlarından Kılınç Şirketler Group sahibi ve Erbakan Vakfı Adana Kurucu İl Başkanı İbrahim Kılınç, Yüksek Harita Mühendisi oğlu Muhammed'i , Fatma ve Hüseyin Dalokay’ın güzel kızları İrem ile evlendirdi. 

Adana Anemon Otelde gerçekleşen düğüne işadamı ve siyasetçilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Dillere destan düğünde Gülbahar ve İbrahim Kılınç ailesinin sevenlerinin yanı sıra iş ve siyaset dünyasından birçok tanınmış simada Kılınç ve Dalokay ailelerini yalnız bırakmadı.

Düğün töreni İki hafızın Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlahi ve dualar eşliğinde devam eden düğünde kıyılan nikahta AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı şahitlik yaptı.

İrem ve Muhammed’in mutlu gününe Elazığ Çayda Çıra Ekibi damgasını vurdu. Davetlilerin alkışlarla tempo tutarken Halk Oyunları Ekibi Elazığ yöresine ait en güzel oyunlar ile davetlilere hoş vakit geçirtti. 

Düğüne AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, AK Parti ve MHP Belediye Meclis üyeleri Sanayii ve Ticaret odası üyesi iş adamları, kanaat önderleri ve binin üzerinde davetli katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan genç çiftleri telgraf çekerek kutladı.

Düğün sonunda davetlilere teşekkür eden Adana'nın tanınmış iş adamlarından ve Erbakan Vakfı Adana Kurucu İl Başkanı İbrahim Kılınç; ‘Artık İrem’de benim biricik kızım. Rabbim huzurlarını ve mutluluklarını bozmasın’ dedi.



Diğer Fotoğraflar