Anne ve 2 kızı mezarlıkta öldürüldü

 

Adana'nın Sarıçam ilçesinde kayınbaba, oğlunun intiharından sorumlu tuttuğu gelini, gelininin annesi ve ablasını mezarlıkta tabancayla öldürdü.

İddiaya göre, Muzaffer E. ile eşi 20 yaşındaki Güldane Gerçek arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sorun yaşandı çift ayrı yaşamaya başladı. Muzaffer E., eşine barışma teklifinde bulundu, ancak Güldane ve annesi 44 yaşındaki Şenay olumsuz yanıt verdi.  Bu olumsuz cevap üzerine, Muzaffer E. sinirlenip Sarıçam ilçesindeki Menekşe Mahallesi’nde 24 Ağustos'ta bir ağaca kendisini asarak yaşamına son verdi.  Muzaffer E.’nin babası 44 yaşındaki Şemsettin E., oğlunun ölümünden gelini Güldane ve ailesini sorumlu tuttu.

Muzaffer E'nin babası Şemsettin E., henüz bilinmeyen nedenle Mezarlıkta tartıştığı gelini Gerçek ile yanındaki ablası 22 yaşındaki Gaye ve annesi Şenay Gerçek'e tabancayla ateş açtı.Üç kadını infaz ettikten sonra olay yerinden motosikletle kaçtığı belirlenen Şemsettin E. polis tarafından aranıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.