Çokfonik ilk konserini verdi

 

2012 yılında Adana’da kurulmuş, tamamı farklı meslek gruplarına ait müzikseverlerden oluşan ve pek çok festivalde Adana'yı gururla temsil eden Adana Çokfonik Müzik Derneği korosu Çokfonik sezonun ilk konserini verdi.


Koro, etkinlikte yer alan her iki koronun şefliğini üstelenen Semin Süeda Sirel Çölcü yönetiminde Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 18 Mayıs 2024 tarihinde Seyhan Çırçır Sanat Merkezi’nde, Kaizen Kültürlerarası İletişim ve Eğitim Araştırmaları Derneği iş birliği ve Çukurova Filarmoni Derneği Çoksesli Çocuk Korosu’nun katılımıyla bir konser gerçekleştirdi. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde koro acapella eserler seslendirdi.


Kapanışta her iki koro birlikte sahneye çıkarak "Biz Atatürk Gençleriyiz" ve "Parla 100. Yıl Marşı"nı seslendirirken seyircilerin de eşliğiyle muhteşem anlar yaşandı. Konser sonunda Kaizen Kültürlerarası İletişim ve Eğitim Araştırmaları Derneği Başkanı Şeriye Yüksel, koro şefi Süeda Sirel Çölcü'ye bu güzel konser için teşekkürlerini ileterek çiçeğini takdim etti.

Çokfonik Koro sezon sonu konserini 27 Haziran 2024 Perşembe Günü Esas 01 PGM Sahne’de gerçekleştirecek.

 



Diğer Fotoğraflar