Muhteşem Bahar Konseri

Kurulduğu günden bugüne Adana Anadolu Lisesi öğrencilerinin lise ve üniversite öğrenimlerini verdiği burslarla destekleyen ALAEV, kuruluşunun 5. yılını kutlamak ve sanata verdiği desteğin önemini vurgulamak amacıyla Müzik Öğretmeni Faik Kasapoğlu ve Adana Öğretmen Korosu katkılarıyla ve Adanalı sanatseverlerin katılımıyla Bahar Konseri’ni düzenledi. 9 Mayıs Perşembe akşamı Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda düzenlenen konser, izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılandı. 

Adana Anadolu Lisesi (ALA)’da 18 yıl hizmet veren Faik Kasapoğlu şefliğinde Adana Öğretmenler Korosu ve solistlerinin sahne aldığı ALAEV Bahar Konseri’ne Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve 400’ü aşkın dinleyici katılım gösterdi. Adana Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Banu Şişman’ın yönetimindeki ALA öğrencilerinden oluşan ALA Korosu’nun gösterisi de büyük beğeni topladı.

Programın kapanışında söz alan ALAEV Yönetim Kurulu Başkanı Gani Girici, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Şef Faik Kasapoğlu başta olmak üzere, ALAEV Bahar Konseri için emeği geçenlere teşekkür etti.

Girici, 5. yılını tamamlayan ALAEV’in şimdiye dek yemek, yükseköğrenim, kitap destek ve başarı olmak üzere toplam 1006 burs verdiğini belirterek, geceye katılım sağlayarak ALAEV bursiyerlerine destek olan seyircilere teşekkür etti.

 



Diğer Fotoğraflar