Sarıçam'da kurbanlık satış ve kesim yerleri belirlendi

Sarıçam Belediyesinin, yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşların huzurlu ve güvende bir bayram geçirmesi için üç noktada, kurban satış ve iki noktada da kesim alanı belirlenirken, sağlıklı ve güvenli bir ortamda kurban kesim ve satışı için, yapılan düzenlemelere halkın uyması çağrısında bulunuldu.

3 AYRI NOKTADA SATIŞ, 2 AYRI NOKTADA KESİM HİZMETİ VERİLECEK

Sarıçam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kurbanlıkların temiz ve sağlıklı koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli her türlü tedbirlerin alındığına vurgu yapıldı. Açıklamada, Kurban Bayramı için ilçede Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı üzeri, Orhangazi Mahallesi Fatih Caddesi (Firezbar) ve Boynuyoğun Mahallesi Şehit Akif Palalı Bulvarı’ında kurban satışı yapılacağı, Orhangazi Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki satış noktasında ise hem satış hem de kesim yapılacağı kaydedildi.

Kurban atıklarının çevreyi kirletmemesi, vatandaşlara rahatsızlık vermemesi ve kesim yerleri haricinde kesim yapılmaması uyarısının yapıldığı açıklamada, bayram süresince, kesim yerlerinin belirlenen planlamaya göre temizlenip sürekli dezenfekte edileceği belirtildi. 

 

 

 

 



Diğer Fotoğraflar