Haber
21 Temmuz 2024 - Pazar 17:56
 
Pikniği geden ailenin içinde bulunduğu otomobil Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkarak Seyhan Baraj Gölü’ne uçtu
Asayiş Haberi

Adana'da pikniğe giden bir ailenin içinde bulunduğu otomobil Seyhan Baraj Gölüne uçtu. Otomobildeki anne ve baba ile birlikte 2 çocukları yaşamlarını yitirdi.

Adana’nın Çukurova İlçesi’nde ailesi ile pikniği gittiği belirtilen 37 yaşındaki Veysel Aydoğmuş yönetimindeki 01 JG 944 plakalı otomobil Topalak Mahallesi’ndeki Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkarak demir korkulukları aşıp Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis, sağlık, itfaiye ve su altı ekipleri sevk edildi. Ekipler, göle düşen aracın içerisinde bulunan sürücü Veysel Aydoğmuş, 35 yaşındaki eşi Emine, çocukları 13 yaşındaki Mete ve 16 yaşındaki Batuhan’ı kurtarmak için çalışma başlattı.

 

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Su altı polisi yaptığı aramada önce Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaştı. Daha sonra ekipler göldeki otomobili buldu. Otomobil vinçle köprüye çıkardı. Otomobildeki Veysel Aydoğmuş eşi Emine, çocukları Mete’nin cenazesi çıkartıldı.  Bir restoranda çalıştığı öğrenilen Veysel Aydoğmuş ve eşi ile çocuklarının cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu’na götürüldü. Acı haberi alan ailenin yakınları, kaza yerinde gözyaşı döktü.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ,
Yorumlar
Haber Yazılımı