'Çukurova'yı bölgenin kültür ve sanat merkezi yapacağız'
Haber
03 Eylül 2024 - Salı 16:01
 
'Çukurova'yı bölgenin kültür ve sanat merkezi yapacağız'
Kandemir, "Başkanımız Sayın Emrah Kozay'ın öncülüğünde, Çukurova'da yaşayan tüm halkı kucaklayacak ciddi ve kalıcı hizmetler hedefliyoruz" dedi.
Kültür Haberi
'Çukurova'yı bölgenin kültür ve sanat merkezi yapacağız'

 

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Zihni Aldırmaz ve gazeteci-yazar Şahin Esendemir, Çukurova Belediyesi'nde Kültür  Müdürlüğü görevine atanan Sabri Kandemir'i ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle kutlayıp, başarı dileklerini ilettiler.

 

Adana'nın sosyolojik ve tarihi geçmişi nedeniyle, Anadolu coğrafyasında çok özel ve önemli bir yeri olduğuna değinen Zihni Aldırmaz, "Doğu Akdeniz'in en stratejik yerleşim merkezi özelliğini bünyesinde barındıran Adana'nın en gelişmiş ve yeni gelişmelere ortam hazırlama şansı bulunan Çukurova ilçesinde, sadece çağdaş kentleşme değil, sosyal alanlarda da yepyeni hizmetler gerektiğini unutmamak gerek.. Kültür ve sanat da sosyal Belediyecilik açısından en önemli hizmet unsurlarının başında yer alıyor.. Böylesi anlamlı ve önemli bir hizmet felsefesini başarı ile yerine getireceğini inanıyorum." dedi.

 

Çukurova'da yaşayan, sosyal seviyeleri daha üstte olan kesimlere kültür ve sanat hizmeti vermenin çok daha fazla görev anlayışı ve özverili çalışma gerektirdiğine de değinen Aldırmaz, "Yeni göreve gelen genç ve dinamik kadroların, Çukurova'da yaşayan bilgili sahibi ekiplerle; koordineli bir çalışma programı ile sanatsever ve kültürel etkinliklerle bütünleşmiş kitlelere rasyonel hizmetler sunacağına inanıyorum. Bunun ışığını hissediyor ve inanıyorum" diye konuştu..

 

Çukurova Belediyesi Kültür Müdürü Sabri Kandemir de, yeni görevinde ekibi ile birlikte Zafer Bayramı etkinliklerinde başarılı bir sınav verdiklerini, Çukurova Belediyesi olarak, kültür ve sanat alanında planlı, programlı ve halkla bütünleşmiş yeni projeler sunacaklarını ifade etti.

 

Çukurova'da daha önce yapılmış kültürel ve sanatsal çalışmaların daha da geliştirilerek devam edeceğinin altını çizen Kandemir, "Başkanımız Sayın Emrah Kozay'ın öncülüğünde, Çukurova'da yaşayan tüm halkı kucaklayacak ciddi ve kalıcı hizmetler hedefliyoruz. İdealimiz Çukurova'yı bölgenin kültür ve sanat merkezi haline dönüştürmek olacak" dedi.

 

Zihni Aldırmaz ve Şahin Esendemir, kendilerine Zafer Bayramı nedeniyle bastırılan kültür yayınlarından "Gençler için fotoğraflarla Nutuk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk" kitabı hediye eden Sabri Kandemir'e teşekkür ederek, Adana'nın ve özellikle Çukurova Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal tüm çalışmalarında yanlarında olup destek vereceklerini belirttiler. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Çukurova'yı, bölgenin, kültür, ve, sanat, merkezi, yapacağız',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Çukurova'yı bölgenin kültür ve sanat merkezi yapacağız'
'Çukurova'yı bölgenin kültür ve sanat merkezi yapacağız'
'Çukurova'yı bölgenin kültür ve sanat merkezi yapacağız'
Yorumlar
Haber Yazılımı