Adana sağlıkta bir numara
Haber
15 Eylül 2024 - Pazar 17:15
 
Adana sağlıkta bir numara
Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Şehrimize uluslararası standartlarda tesislerin kazandırılmasında emeği geçen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Sağlık Haberi
Adana sağlıkta bir numara

 

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, hastaneler, uzman kadrolar ve yatırımlar ile Adana’nın sağlıkta bir numara olduğunu söyledi.

 

 

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Şehrimize uluslararası standartlarda tesislerin kazandırılmasında emeği geçen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenlere minnettarız” dedi.

 

DOĞRU VE COŞKUN İLE YENİ HASTANEYİ GEZDİ

 

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ile birlikte kısa süre sonra hizmete girecek olan Yeni Karşıyaka Devlet Hastanesini gezip Doğru’ya hastane ile ilgili bilgiler verdi.

 

Uzm. Dr. Halil Nacar, “Yeni Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde son kontrolleri yapıyoruz. Açılışa doğru son kontrollerini yaptığımız Yeni Karşıyaka Devlet Hastanesi'ni,  Ak Parti Adana Milletvekili Sayın Abdullah Doğru ve Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Sayın Ramazan Coşkun ile ziyaret ettik. Kendileriyle yeni hastanemizin tüm birimlerini inceleyip, Başhekimimiz Uzm. Dr. Nurşah Keskin'den detaylı bilgiler aldık. Şehrimize son yıllarda ardı ardına yapılan önemli sağlık yatırımlarından biri olan Yeni Karşıyaka Devlet Hastanemiz, bölge halkına çok önemli hizmetler verecek” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana, sağlıkta, bir, numara,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Adana sağlıkta bir numara
Adana sağlıkta bir numara
Adana sağlıkta bir numara
Adana sağlıkta bir numara
Yorumlar
Haber Yazılımı