Dr. Gökhan Gündoğdu Vali Köşger’i ziyaret etti
Haber
22 Ağustos 2024 - Perşembe 10:05
 
Dr. Gökhan Gündoğdu Vali Köşger’i ziyaret etti
Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaretinde sınavlarda herzaman olduğu gibi bu yıl da Adana’yı Türkiye Birincisi yapmanın gururunu yaşadıklarını anlattı.
Gündem Haberi
Dr. Gökhan Gündoğdu Vali Köşger’i ziyaret etti

Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Vali Yavuz Selim Köşger’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulunup geride kalan eğitim yılını başarı ile bitirdiklerini söyledi.

ADANA’YI TÜRKİYE 1. YAPMAYA DEVAM

Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrencilerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de LGS sınavlarında Adana’yı Türkiye Birincisi yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtip, “İnşallah bu başarı grafiğimiz artarak sürecek. Emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutluyorum. İşimiz eğitim, bunu en iyi şekilde yapıp çocuklarımıza ve ülkemize hizmete hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
Gökhan Gündoğdu, Vali Köşger’e İtalya’dan Eğitimin Oskarı ödülünü alan ve dünyada örneği olmayan Uluslararası Çocuk Üniversitesi ile Vakfın çalışmalarından da bahsetti.

VALI KÖŞGER TEŞEKKÜR ETTİ

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ise ziyaretine duyduğu memnuniyeti dile getirip Gündoğdu Vakfı’nın eğitim ve sanat alanlarındaki başarısını takdir ederek Vakıf Başkanı Dr. Gündoğdu’ya ve tüm ekibine gayretlerinden ve Adana’ya değer kattıklarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dr., Gökhan, Gündoğdu Vali, Köşger’i, ziyaret, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı