DUAYENLER HASRET GİDERECEK
Haber
07 Mart 2022 - Pazartesi 13:07
 
DUAYENLER HASRET GİDERECEK
Köycegiz’de 2-4 Eylül tarihlerinde yapılacak “12. Duayenler Hentbol Buluşması” protokol imza töreni gerçekleştirildi
Spor Haberi
DUAYENLER HASRET GİDERECEK

 

ADANA(HABER)-Bu sezon Mugla’nın Köyceğiz İlçesi’nde 12. düzenlenecek olan ”Duayenler Hentbol Buluşması” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Köyceğiz Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Hentbol Duayenler Platformu Başkanı Ahmet Türe, Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Mustafa Saka, Köyceğiz Belediyespor yöneticisi Nadi Pirci, Plaj Hentbolu Teknik Kurul Üyesi Kenan Engin, Yeni Mahalle Kadınlar ile milli takım eski antrenörü Doç. Dr. Serdar Eler hazır bulunarak protokole imza attılar.

Hentbola 50 yılı aşkındır büyük heyecan ve özveriyle hizmet eden Duayenler Platformu Başkanı Ahmet Türe, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve ekibine teşekkür ederek, organizasyon konusunda koordineli çalışacaklarını, hiçbir aksama yaşanmayacağını söyledi.

12. Duayenler Hentbol Buluşması bu sezon Federasyon eski Başkanlarından Prof.Dr.Murat Sedatlı anısına düzenlenecek. Buluşmanın Köyceğiz’de yapılmasında Serdar Eler’in büyük katkılarının bulunduğuna dikkat çeken Ahmet Türe, şöyle devam etti:

“Hentbola kurulduğumuz 1976 yılından bu yana federasyon başkanı ve yöneticileri, kulüp ve milli takım sporcuları, hakem ve antrenörlerle bir kent merkezinde bir araya gelerek önce gösteri maçları yapıyoruz, çevre gezileri ve ardından gala yemeği ile turnuvaları tamamlıyoruz. Başka anlamda hentbola çok önemli katkıları bulunan kadın ve erkek büyüklerimizle hasret gideriyoruz. Turnuva adeta şölen ve karnaval havasında çok keyifli geçiyor. Arkadaşlarımız buluşmayı iple çekiyorlar. Salgın kurallarını göz ardı etmeden keyifli 2 gün geçireceğiz.”

-KONAKLAMA VE DİĞER SORUNLAR ÇÖZÜLECEK-

Ahmet Türe, Köyceğiz denizi, doğal güzelliği, narenciye bahçeleri, güneşi ve tarihi geçmişiyle Türkiye’nin turizm cennet olduğunu anımsatarak, “ Geçen yıl Merhum Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın anısına turnuvayı Sakarya’nın Hendek ilçesinde gerçekleştirdik. Bu sezon biraz da sakin zamanı seçerek 2-4 Eylül’de Köyceğiz’de yapacağız. Buluşmaya yaklaşık 25-30 kadar kadın ve erkek takımından 300 kadar hocalarımızın rahatlığı, konaklaması ve diğer gereksinimleri için her türlü önlemi alıyoruz.”

23.YASAR SEVIM PLAJ HENTBOLU PROTOKOLUDA IMZALANDI

BU arada Duayenler Hentbol Buluşmasının yani sıra 27 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında yine Koycegizde gerçekleşecek.

Plaj Hentbolu protokol imza töreni, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu Baskan Vekili Doc. Dr. Serdar Eler arasında imzalandı.

Koycegiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Duayenler Buluşması ve Plaj Hentboluna ekibiyle ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu, Köycegiz'i spor kenti yapmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DUAYENLER, HASRET, GİDERECEK,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
DUAYENLER HASRET GİDERECEK
Yorumlar
Haber Yazılımı