‘Gençlere yatırım yapacağız’
Haber
11 Mart 2022 - Cuma 16:03
 
‘Gençlere yatırım yapacağız’
Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, partisinin Çukurova İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi
Siyaset Haberi
‘Gençlere yatırım yapacağız’

ADANA(HABER)- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir otelde düzenlediği basın toplantısında, gençlere yatırım yapacaklarını söyledi.

Çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında konuşan Muharrem İnce, akıllı tarım, üretim ve markalaşmaya önem verilmesi gerektiğini söyledi. Ülkenin üretim seferberliği başlatması gerektiğini belirten İnce,  iktidara geldiklerinde Türkiye'nin öncelikli sorunlarını ve sektörlerini masaya yatıracaklarını dile getirerek şunları söyledi:

"Turizmi, tarımı, tekstili, tarıma dayalı sanayiyi, dijital teknolojiyi, savunma sanayisini, film sektörünü destekleyeceğiz. Türkiye'nin gençlerine yatırım yapacağız. Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Daha yeni kurulduk, birinci yılımızı doldurmadık. Merak etmeyin Memleket Partisi Allah'ın izniyle milletin isteğiyle birinci parti olacak. Bana '6 ay oldu daha birinci parti yapamadın' diyenler oluyor. 20 senedir yapamayanlara bir şey demiyorlar. 6 ayda birinci parti olmayı benden beklemeyin, bu olmaz. Göreceksiniz, biraz sabırla oya gibi nakış gibi işleyeceğiz. Karış karış dolaşıyoruz Türkiye'yi. Allah'ın izniyle bu olacak. Memleket Partisi, Türkiye'nin anahtar, kilit partisi olacak. Bunu göreceksiniz. Kilit parti biz olacağız."

İnce daha sonra, partisinin Çukurova ilçe binasının açılışını gerçekleştirip partililere seslendi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Gençlere, yatırım, yapacağız’,
Yorumlar
Haber Yazılımı