Gündoğdu yeni eğitim yılına hazır
Haber
01 Ağustos 2024 - Perşembe 16:14
 
Gündoğdu yeni eğitim yılına hazır
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, tüm eğitim kadrosuna yeni dönemde başarı diledi.
Eğitim Haberi
Gündoğdu yeni  eğitim yılına hazır

Yeni Eğitim-Öğretim yılına daha verimli ve etkili başlamak için Gündoğdu Topluluğu adına Profesyonel Gelişim Akademisi’nin düzenlediği öğretmen eğitimleri başladı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, tüm eğitim kadrosuna yeni dönemde başarı diledi.

 

Helen Doron Teacher Training Course programı erken yaşta İngilizce eğitimini destekleyen Helen Doron Academy işbirliğiyle, Gündoğdu Kids İngilizce Öğretmen eğitimleri yurtdışından gelen yabancı eğitmenler eşliğinde kapsamlı bir şekilde gerçekleşiyor.

 

DR. GÜNDOĞDU

BAŞARI DİLEDİ

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, meslek içi eğitimlerin her dönem olduğu gibi devam ettiğine değinip her yıl LGS’de Türkiye Şampiyonu olan Adana Gündoğdu Koleji’nin bu geleneği önümüzdeki dönemlerde de devam ettireceğine inandığını söyledi. Dr. Gökhan Gündoğdu, “Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimiz ve personellerimize 2024-2025 eğitim yılında başarılar dilerim” dedi.

 

 

BURHAN GİRGİNER: EĞİTİMLER ÖNEMLİ

 

Gündoğdu Akademi Genel Müdürü Burhan Girginer, kurum içi eğitimlere büyük önem verdiklerini ifade ederek erken yaşta İngilizce eğitimi veren dünyanın en ünlü anaokulu Helen Doron’lar başta olmak üzere Gündoğdu Vakfı bünyesinde bulunan tüm eğitim kurumlarında yer alan İngilizce öğretmenlerinin eğitiminin çok verimli geçtiğini söyleyip, öğretmelere yeni dönemde başarı diledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gündoğdu, yeni, , eğitim, yılına, hazır,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Gündoğdu yeni  eğitim yılına hazır
Gündoğdu yeni  eğitim yılına hazır
Gündoğdu yeni  eğitim yılına hazır
Gündoğdu yeni  eğitim yılına hazır
Yorumlar
Haber Yazılımı