Hamidi Ailesinin mutlu günü
Haber
11 Temmuz 2024 - Perşembe 22:47
 
Hamidi Ailesinin mutlu günü
Batman muhteşem bir düğüne tanıklık etti. Yıldız ve Hamidi ailelerinin evlatları Hanse Nur ve Abdülmelik gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.
Yaşam Haberi
Hamidi Ailesinin mutlu günü

 

Ülkemizin tanınmış ailelerinden olan ve İnşaat Sektörünün önde gelen kuruluşlarından Hamidi Yapı Grup müteşebbislerinden Abdulmelik Hamidi ve Hanse Nur ile Batman’da gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

 

BATMAN’DA MUHTEŞEM DÜĞÜN

Masalları aratmayan Abdulmelik Hamidi ve Hanse Nur çiftinin düğünü Batman’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin önde gelen ailelerinden olan İş İnsanı Abdulmelik ve güzeller güzeli Hanse Nur çiftinin mutlu gününde sevenleri onları yalnız bırakmadı. Yapılan muhteşem düğüne siyasetin ve iş dünyasının önemli isimleri katılarak, Hamidi ailesinin yanında oldu. Yoğun bir katılımın olduğu düğün gecesi ile ilgili açıklama yapan damat Abdülmelik Hamidi; ‘’ Düğünümüze gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum ayaklarına yüreklerine sağlık, bizimle birlikte bu mutluluğa ortak oldular, sevenlerimiz yakınlarımız sağ olsunlar var olsunlar.” Dedi.

 

HAMİDİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İş İnsanı Abdulmelik Hamidi, ‘Aslında hayırlı eş huzurun başlangıcıdır. Bizde bu mutlu günde huzurun başlangıcına ilk adımı attık. Evlilik geçici duygular ve imkanlar üzerine kurulmaz, iman ve ahlak üzerine kurulur. Bu yüzden Hanse Nur ile hayatımı birleştirmekten çok mutluyum. Rabbim mutluluğumuzu daim eylesin’ diye konuştu. Şıklığı ile göz dolduran Gelin Hanse Nur ise, ‘Hayatımı Abdulmelik ile birleştirdiğim için dünyanın en mutlu insanıyım. Bundan sonra hayat yolculuğuna onunla devam edeceğim için kendimi şanslı hissediyorum’ sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

 

Ülkemizin önde gelen siyasileri, kamu yöneticileri, iş insanları ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen düğün töreninde Yıldız ve Hamidi ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi. Katılımcıların doyasıya eğlendiği düğün merasimi gece boyu sürdü.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hamidi, Ailesinin, mutlu, günü,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Hamidi Ailesinin mutlu günü
Hamidi Ailesinin mutlu günü
Hamidi Ailesinin mutlu günü
Hamidi Ailesinin mutlu günü
Hamidi Ailesinin mutlu günü
Yorumlar
Haber Yazılımı