Şehit Kubilay’ın akrabası Av. Aksoylu Kozan’a talip
Haber
28 Aralık 2023 - Perşembe 14:34
 
Şehit Kubilay’ın akrabası Av. Aksoylu Kozan’a talip
CHP Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Kozanlı Av.Sudiye Gizem Aksoylu, Kozan Belediye Başkan aday adayı oldu.
Siyaset Haberi
Şehit Kubilay’ın akrabası Av. Aksoylu Kozan’a talip

CHP'den İstanbul Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Kozanlı Avukat Sudiye Gizem Aksoylu, memleketi Kozan’ın belediye başkanı olabilmek için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP'den 2017-2019 yıllarında İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği/ Eğitim Sekreterliği görevlerinde bulunan ve 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi seçilen ve meclis başkan vekilliği görevini de üstlenen Av.Sudiye Gizem Aksoylu (Adem) memleketi Kozan’a hizmet etmek için belediye başkanı olmak istiyor.

KOZAN’IN SEVİLEN AİLELERİNDEN

Kozan’ın sevilen isimlerinden rahmetli Osman Namık Adem’in kızı, Menemen Şehidimiz Kubilay’ın akrabası olan Av.Sudiye Gizem Aksoylu, birikimli, eğitimli ve hızlı iletişim kurma özelliği ile dikkatleri çekiyor.

‘KOZAN’I MODERN BİR KENT YAPACAĞIM’

CHP Genel Merkezine Kozan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaparak seçim çalışmalarına başlayan Av. Sudiye Gizem Aksoylu, İstanbul Beşiktaş Belediyesinde edindiği  belediyecilik tecrübesi ile doğup büyüdüğü memleketi Kozan’a hizmet etmek istediğini söyledi. Kozan’a modern bir kent vizyonu kazandırmak için çalışacağını belirten Aksoylu, “Kozan’ımız tarihte çok önemli bir yere sahipti. Şu anda ise hak ettiği itibarı görmüyor. Kozan’ın, kültür ve turizm şehri olmasına vesile olmak, mevcut potansiyelini ortaya çıkarmak, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ziyaretçilere ev sahipliği yapmak, Kozan’ı festivaller şehri yapmak, tarımda, ziraatte ve birçok alanda kronikleşmiş sorunlarını çözüme kazandırmak, daha medeni ve yaşanılabilir bir Kozan inşaa etmek için belediye başkanlığına aday adayı oldum. Eğer aday gösterilip belediye başkanı seçilirsem, Kozanlı hemşehrilerimi hak ettikleri sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak arzusundayım” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şehit, Kubilay’ın, akrabası, Av., Aksoylu, Kozan’a, talip,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Şehit Kubilay’ın akrabası Av. Aksoylu Kozan’a talip
Yorumlar
Haber Yazılımı