Türk-İş yol haritasını Adana’da açıkladı
Haber
14 Ağustos 2024 - Çarşamba 08:13
 
Türk-İş yol haritasını Adana’da açıkladı
Ramazan Ağar, “Sokaktaki enflasyonu iyi biz biliyoruz” dedi
Gündem Haberi
Türk-İş yol haritasını  Adana’da açıkladı

 

Her fırsatta çalışma hayatında yaşadığı sorunları dile getiren Türk-İş, alanlara inmeye hazırlanıyor.Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Türk-İş olarak işçinin ve emeklinin insana yakışır koşullarda bir hayatı olsun diye mücadele ettiklerini söyledi. Ağar “Çalışanın, emeklinin hakkını arıyoruz. Sokaktaki enflasyonu en iyi biz biliyoruz” ifadelerini kullandı

“TÜM EMEKÇİLERİN HAKLI TALEPLERİNİ DİLE GETİRİYORUZ”

Konfederasyonunun, üyelerinin ve geniş kitlelerinin karşı karşıya kaldığı güncel ekonomik sorunlara yönelik eylem planını açıklamak üzere Adana’ya gelen Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, Türk-İş 4. BölgeBaşkanı Edip Gülnar ve bölge illerden 70’e yakın sendika başkanı ile temsilcisinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Ağar, üyeleri başta olmak üzere tüm emekçilerin taleplerini dile getirdiklerine vurgu yaparken, “Emeğimizin karşılığı olan gelirimizin enflasyon verilerine kurban edilmesine karşı açık bir tavır alıyoruz” diye konuştu.

“BUGÜN ADANA’DAYIZ, YARIN DİYARBAKIR VE

İSTANBUL OLMAK ÜZERE HER YERDE OLACAĞIZ”

Türk-İş 4. Bölge Başkanlığı binasında gerçekleşen ve Tarım-İş Sendikası Genel Başkanı İlhami Polat, Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök ve TES-İŞ Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Osman Güngör’ün de katıldığı basın toplantısında gazetecilerin de sorularını yanıtlayan TÜRK-iş Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, konfederasyon olarak 6 Ağustos 2024 tarihinde yaptıkları Başkanlar Kurulu toplantısında aldıkları kararı Türkiye genelinde bu eylem planının nasıl yapılacağını, hangi gün yapılacağını bilgi vermek anlamında bölgelere dağıldıklarını anlatırken ”Bugün Adana’yız, yarın Diyarbakır’da, İstanbul’da, Ankara’da, Trabzon’da,  İzmir’de ve Bursa’dayız” dedi.

“81 İLİMİZDE BÜYÜK KİTLESEL

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ”

20 Ağustos 2024 tarihinde 81 ilde TÜRK-İŞ il temsilcileri ve bölge temsilcilerinin kendi binaları önünde büyük bir kitlesel basın açıklaması yapacağını da ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar,  daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

“Basın bildirilerini göndereceğiz ve oradaki sıkıntıları kamuoyuna duyuracağız. 26 Ağustos  2024 tarihinde saat 17.30’da  İstanbul Çerkezköy’de TÜRK-İŞ Genel Başkanımızın başkanlığında büyük kitlesel açık hava mitingi yapacağız ve sıkıntılarımı dile getireceğiz. Elbette sadece vergide sıkıntımız yok. Çalışan insanlarımız büyük oranda rahatsız. Geçinemiyoruz diyoruz.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türk-İş, yol, haritasını, , Adana’da, açıkladı,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Türk-İş yol haritasını  Adana’da açıkladı
Türk-İş yol haritasını  Adana’da açıkladı
Türk-İş yol haritasını  Adana’da açıkladı
Yorumlar
Haber Yazılımı