Çukurova GİAD Türkiye’ye örnek

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, dünyaca ünlü isimleri konuk ederek, Adana’nın marka değerini yükselten Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), Türkiye’ye örnek bir STK olduğunu söyledi.

25 Mayıs’ta olağan genel kurul toplantısını yapan Çukurova GİAD’ın yeni yönetimine ilk ziyaret Adana OSB Yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Adana OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Tosmur, M.Nedim Büyüknacar ve Yusuf Kara ile Adana OSB Müdürü Ersin Akpınar, Ömer Faruk Sakarya başkanlığındaki Çukurova GİAD 15’inci Dönem Yönetim Kurulu’nu ziyaret ettiler.

Çukurova GİAD’ın tüm üyelerinin katkısıyla inşa edilen yeni hizmet binasını gezen Adana OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, “Başkanımızı ve ekibini iki kez kutluyorum. Çukurova GİAD hizmet binası Adana’mız için kalıcı bir eser olmuş” yorumu yaptı. Yeni yönetimi tebrik ederek, başarı dileyen Sütcü, “Kimse yanlış anlamasın Adana’ya hizmetin en güzelini yapan, fedakarlık yapan, gerek maddi manevi bu işleri belli yere getiren tek işadamı derneğimiz var. Çukurova GİAD. Bu derneğimize de sahip çıkmamız gerekir. Adana’ya çok güzel örnek oldunuz. Hatta programlarınızda konuk ettiğiniz konuşmacılarla Türkiye’ye de örnek oldunuz. Amacımız hedefimiz tek Adana’mıza hizmet etmek. Biz de Adana OSB olarak sizlerle beraber Adana’ya hizmet için varız” dedi.

Adana OSB’nin uluslararası düzeyde yatırımcıları çekecek alt yapısı ve üst yapısı tamamlanmış, ekonomik veriler ve fiziki büyüklük bakımından Türkiye’deki 400 OSB içerisinde ilk 5’e girdiğini hatırlatan Sütcü, “Tamamen kendi bütçesiyle yönetilen, yaklaşık 45 bin çalışanı, yaklaşık 500 sanayicisi olan Adana OSB’mizi yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber, Türkiye’ye örnek, Türkiye’ye ağabeylik yapan bir OSB  olması yolunda görev yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden biri olan Adana OSB’nin büyük yatırım avantajlarıyla yatırımcıların dikkatini çektiğini, bölgede faaliyet gösteren sanayicilerin de Türkiye’nin en mutlu sanayicileri olduğunu vurgulayan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, bu ziyaretin kendilerine güç verdiğini, yeni dönemde ilk günkü aşkla ve şevkle Dünya Kenti Adana için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. 



Diğer Fotoğraflar