Prof.Dr.Özdemir, dünyanın bir çok ülkesine davet alıyor

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Tükürük bezi hastalıkları ve tükürük bezi endoskopisi (sialendoskopi) konusunda yaptığı çalışmalarla dünyanın birçok ülkesine davet alıyor

Son olarak Cenevre’de düzenlenen Dünya Sialendoskopi Derneği’nde (ISIAL) ülkemizi temsil eden Özdemir, bu kez de 18-20 Mayıs 2024 tarihlerinde Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlenen 6. Mısır/1.Pan Arab Sialendoskopi Kadavra Uygulama/Canlı Cerrahi Toplantısı ve Kursu’na konuşmacı ve eğitici olarak davet edildi ve burada katılımcılara bilgilerini aktardı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi  Öğretim Üyesi ve Çukurova KBB Dernek Başkanı Profesör Doktor Süleyman Özdemir ülkemizi yurtdışında temsil ediyor, Tükürük bezi hastalıkları ve tükürük bezi endoskopisi (sialendoskopi) konusunda yaptığı çalışmalarla dünyada önde gelen isimleri arasında yer alan, daha önce 2020 Dubai ve 2023 Cenevre’de düzenlenen Dünya Sialendoskopi Kongreleri’nde organizasyon komitesinde yer alarak konuşmalar yapan, Ocak 2023’te Uluslararası Dünya KBB Dernekleri Birliği (IFOS) Kongresi’nde Dubai’de bu konuda açılış konuşması yaparak ülkemizi onurlandıran, son olarak Dünya Sialendoskopi Derneği’nde (ISIAL) ülkemizi temsil eden Prof. Dr. Süleyman Özdemir , bu kez de 18-20 Mayıs 2024 tarihlerinde Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlenen 6. Mısır/1.Pan Arab Sialendoskopi Kadavra Uygulama/Canlı Cerrahi Toplantısı ve Kursu’na konuşmacı ve eğitici olarak davet edildi.

Bu toplantıya dünyanın 14 ülkesinden Kulak Burun Boğaz uzmanı ve ilişkili dallardaki uzmanlardan katılımcılar iştirak etti. Yine toplantıya uluslararası davetli konuşmacı ve eğitici olarak Amerika, İsviçre, Hindistan’dan ve Ülkemizden Prof. Dr. Süleyman Özdemir olmak üzere uluslararası dört bilim adamı davet edildi. Bunun yanında Arap Bölgesi ülkelerinden de bilim adamları toplantıya katılım gösterdi.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in sialendoskopi (tükürük bezi endoskopisi) ve tükürük bezi hastalıkları konusunda yaptığı konuşmalar, diğer konuşmacılar ve dinleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi ve takdir topladı Özdemir, Kadavra kurslarında ve canlı cerrahi oturumunda da tecrübelerini meslektaşlarıyla paylaştı.

[



Diğer Fotoğraflar