‘Sizlerle gurur duyuyoruz’

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Eczalık Günü ve Hemşireler Haftası münasebetiyle önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Uzm. Dr. Halil Nacar, İl Sağlık Müdürlüğü olarak 14 Mayıs Eczacılık Günü münasebetiyle Eczacılar Odası’nı ziyaret edip Oda Başkanı Mürsel Yalbuzdağ ve yönetimi ile bir araya geldi. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Vatandaşlarımızın ilaca ulaşmasında ve eczacılık mesleğinin bilimsel koşullarda yapılmasında önemli katkıları olan meslek odasıyla hizmetlerimize yönelik istişarelerde bulunduk” dedi.

 

HEMŞİRELER HAFTASINDA KONUŞTU

 

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde organize edilen "Hemşirelikte Bakım Sempozyumu"na katıldı. Halil Nacar, özveri ile çalışan sağlık görevlisi hemşirelerin haftasını kutlayıp, “Sizlerin çok önemli bir görev yaptığınızın farkındayız, çok ciddi emekleriniz var. Allah hepinizden razı olsun. Biz sizlerle çalışmaktan çok mutluyuz. Sizin gibi sağlık personelimiz olduğu için gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Sempozyum kapsamında hemşirelik mesleğinin gelişimine yönelik profesyoneller tarafından sunumlar yapıldı.



Diğer Fotoğraflar