'15 Temmuz yeniden doğuşun sembolüdür'
Haber
15 Temmuz 2024 - Pazartesi 10:54
 
'15 Temmuz yeniden doğuşun sembolüdür'
Adana İl Sağlık Müdürü Dr.Nacar, "15 Temmuz’un bize öğrettiği en önemli ders, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir gücün bizi yıkamayacağıdır" dedi
Gündem Haberi
'15 Temmuz yeniden doğuşun sembolüdür'

 

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Kahraman Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun” dedi.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü açıklaması şöyle:

"Bugün, tarihimizin en parlak sayfalarından birini, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. O karanlık gecede, milletimizin sinesinden doğan ışık, demokrasinin ve milli iradenin gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Bu destansı direniş, vatan sevgisinin, fedakârlığın ve birlikteliğin ne denli büyük bir güç olduğunu kanıtladı.

 

15 Temmuz, sadece bir direnişin değil, aynı zamanda bir yeniden doğuşun, bir milletin küllerinden yeniden yükselişinin sembolüdür. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle milletimiz, hainlere karşı göğsünü siper etti. Tanklara, tüfeklere, bombalara karşı dimdik duran bu kahraman millet, demokrasiye olan inancını ve bağlılığını canı pahasına ortaya koydu.

 

Şehitlerimizin aziz hatıralarını yâd ederken, gazilerimizin kahramanlıklarını saygıyla anıyoruz. Onların fedakârlıkları sayesinde bugün burada, özgür ve bağımsız bir şekilde yaşayabiliyoruz. Her bir şehidimiz ve gazimiz, milletimizin gönlünde ölümsüzleşmiş, tarihin altın sayfalarına isimlerini kazımışlardır.

 

15 Temmuz’un bize öğrettiği en önemli ders, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir gücün bizi yıkamayacağıdır. Milletimizin azim ve kararlılığı, vatan sevgisi ve demokrasiye olan inancı, en zor anlarda bile bizlere rehber olacaktır.

 

Bugün, 15 Temmuz’un yıl dönümünde, aynı ruh ve heyecanla geleceğe daha emin adımlarla yürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığına, demokrasisine ve milli birliğine sahip çıkmaya devam edecek; şehitlerimizin emanetine layık olmanın bilinciyle, daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde yoluna devam edecektir.

 

Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladığımız bu anlamlı günde, milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlik diliyoruz.

 

Şehitlerimizin emaneti Aziz Milletimize hizmet etmeyi en büyük şeref olarak görüyoruz.

 

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Demokrasi! Yaşasın Milli Birlik ve Beraberliğimiz!"

Kaynak: Editör:
Etiketler: '15, Temmuz, yeniden, doğuşun, sembolüdür',
Yorumlar
Haber Yazılımı