‘AK Parti diriliş destanıdır’
Haber
13 Ekim 2024 - Pazar 16:12
 
‘AK Parti diriliş destanıdır’
AK Parti Adana Milletvekili Aytek, “Türkiye, AK Parti’nin önderliğinde, sadece bugüne değil, ufukların ötesine taşan bir geleceğe doğru yol almaktadır” dedi
Siyaset Haberi
‘AK Parti diriliş destanıdır’

 

AK Parti Adana Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi ve AİBPA Uluslararası Komisyon Üyesi Faruk Aytek, AK Parti’nin 23 yıllık yürüyüşünün, sadece bir siyasi yolculuk olmadığını; milletimizin yeniden dirilişi, kadim medeniyetimizin küllerinden doğduğu bir destan olduğunu söyledi. Milletvekili Aytek, “Her bir adım, her bir hamle, milletimizin hak ettiği gurura ulaşma gayretinin somut birer nişanesidir” dedi.

‘HER BAŞARI, BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜN NİŞANESİDİR’

AK Parti Adana Milletvekili Aytek, sözlerine şöyle devam etti: “Bu dava, yalnızca bir mefkûre değil; tarihin derinliklerinden yükselen bir milletin mukadderatıdır, asırlık medeniyetimizin yeniden ayağa kalkışının adıdır. Türkiye, AK Parti’nin önderliğinde, binlerce yıllık medeniyetinden aldığı ilhamla, durmadan, yorulmadan, kararlı adımlarla sadece bugüne değil, ufukların ötesine taşan bir geleceğe doğru yol almaktadır. Her zafer, milletimizin iradesinin tezahürü, her başarı, bu kutlu yürüyüşün nişanesidir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘AK, Parti, diriliş, destanıdır’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘AK Parti diriliş destanıdır’
‘AK Parti diriliş destanıdır’
‘AK Parti diriliş destanıdır’
Yorumlar
Haber Yazılımı