Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Haber
21 Temmuz 2024 - Pazar 11:47
 
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Adana Tabip Odası Tavla Turnuvası düzenledi
Spor Haberi
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu

 

 

Adana Tabip Odası Sosyal Etkinlikler Komisyonunca düzenlenen ‘ATO Tavla Turnuvası’nın Şampiyonu Dr. Ahmet Suntur oldu.

Gelenekselleşmesinin amaçlandığı ‘ATO Tavla Turnuvası’nın hekimler arası kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade eden Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz, “Biz hekimler zaten yoğun ve uzun çalışan bir meslek gurubuyuz. Meslektaşlarımızla pek fazla bir araya gelemiyoruz. Bu tip etkinliklerle meslektaşlarımızla buluşuyor, bir araya gelebiliyoruz. Sağlık alanında yaşanan olumsuzluklar hekimlerde tükenmişliğe yol açıyor. Odamız Sosyal Etkinlikler Komisyonu Başkanı Dr. Doğan Barbaros koordinatörlüğünde başlattığımız Tavla Turnuvamız stres atma ve kaynaşma adına bu amaca öncü olma niteliği taşıyor. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ve komisyonlarımızla Tıp Fakültemizide aramıza alarak meslektaşlarımızı stresten arındırıcı, birbirimizi daha çok göreceğimiz etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Çünkü biz insanız bizde can taşıyoruz. Bu anlamda turnuvamıza emek veren, katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dereceye giren meslektaşlarımı kutluyorum.” diye konuştu.

 

DR. DOĞAN BARBAROS, “HEKİMLER ARINMA YAŞADI”

ATO Sosyal Etkinlikler Komisyonu adına ‘ATO Tavla Turnuvası’ hakkında bilgi veren Başkan Dr. Doğan Barbaros, “Turnuvamız çeyrekfinal, yarıfinal ve final olarak üç aşamadan oluştu. İki gün süren, oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçen turnuvada günlük hayatın stresinden uzaklaşan hekimler adeta arınma yaşadı. Tavla sadece şans değil, aynı zamanda zeka ve strateji oyunu olduğu gibi aile sporu olarak da bilinir. İnsanın analitik düşünme becerilerini geliştirir. Sosyal etkileşimde bulunan kişilerin mevcut ilişkileri güçlenir. Zihinsel keskinliği koruma açısından faydalı olan, sadece şansa dayalı olmayan zeka ve işbirliği özellikleri gerektiren Tavla, Briç ve King gibi kart oyunları ve satranç turnuvaları da planlarımız arasındadır. Tüm meslektaşlarımızı düzenleyeceğimiz sosyal aktivitelerimize katılmaya davet ediyorum.” dedi.

Tavla Turnuvası Şampiyonu Dr. Ahmet Suntur olurken 2. Dr. Süleyman Aslaner, 3. Dr. Hakan Güneş, 4. Dr. Arif Ali Soytoprak oldu.

Dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesinin ardından Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz, turnuvaya yoğun emek veren Sosyal Etkinlikler Komisyonu Başkanı Dr. Doğan Barbaros’a teşekkür ederek belgesini verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dr.Ahmet, Suntur, şampiyon, oldu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Dr.Ahmet Suntur şampiyon oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı