Harmanda Pen Gençlik Spor şampiyon oldu
Haber
05 Ağustos 2024 - Pazartesi 12:48
 
Harmanda Pen Gençlik Spor şampiyon oldu
Kadirli'de voleybol festivali büyük ilgi gördü
Spor Haberi
Harmanda Pen Gençlik Spor şampiyon oldu

 
 
Kadirli'nin Yoğunoluk Köyünde düzenlenen ve hafta sonları geleneksel hale getirilen ve festival şeklinde geçen voleybol turnuvaları heyecanlı büyük çekişmelere neden oluyor.
 
Kadirli'de bulunan Harmanda Pen A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Harmanda tarafından organize edilen, Kadirli/Yoğunoluk Köyünde her hafta sonu Pazar günü halı sahada oluşturulan voleybol sahasında oynanan, voleybolcuların ve voleybol severlerin büyük ilgi gösterdiği ve katılım sağladığı maçlar Adana,  Osmaniye ve çevre köylerden gelen voleybol  severler tarafından ilgiyle takip ediliyor.  
Voleybol turnuvası lisanslı sporcuların ve lisansız sporcuların ayrı kategorilerde mücadele ettiği 12 takımın katılımı ile gerçekleştirildi. 
 
Sabah başlayan ve akşama kadar devam eden maçlar sonucunda  Finalde Harmanda Pen Gençlik Spor ile Osmaniye Alpedo takımları karşı karşıya geldi.  Maçı 2-0 kazanan Harmanda Pen Gençlik Spor Turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve para ödülleri verilirken Şampiyon olan Harmanda Pen Gençlik Spor takımının kupası ve ödülü Mustafa Harmanda tarafından verildi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Harmanda, Pen, Gençlik, Spor, şampiyon, oldu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Harmanda Pen Gençlik Spor şampiyon oldu
Harmanda Pen Gençlik Spor şampiyon oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı