Pektaş, görevini Uğuz’a devretti
Haber
03 Haziran 2024 - Pazartesi 17:27
 
Pektaş, görevini Uğuz’a devretti
Güney Rotary Kulübü'nde devir teslim töreni yapıldı
Diğer Haberi
Pektaş, görevini Uğuz’a devretti

Adana Güney Rotary Kulübü dönem başkanı Özgür Pektaş, görev süresinin dolması nedeniyle yeni dönem başkanlık görevini Aysun Uğuz'a devretti.

DoubleTree by Hilton Adana’da gerçekleşen ve sunuculuğunu Fatoş Kunt'un yaptığı törene Guvernör yardımcıları, Adana’da faaliyet gösteren kulüp başkanları, üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan 2023-24 dönem başkanı Özgür Pektaş, " Başlangıcı ve sonununu bilmediğimiz bu geri sayımı biz, hayat, yaşam veya ömür olarak isimlendirmekte ve bu yolculuk boyunca mutlu olmaya çalışmaktayız. Rotary bu mutluluğu insanlara sağlamamız için sınırsız imkan sağlamaktadır. 17 yıllık rotary hayatımda ve başkanlık döneminde bunları fazlasıyla yaşadım. Yönetimimiz ve üyelerimizin desteği ile birçok projeye imza attık. Yeni yönetimin de her zaman yanında olacağız. Aysun Başkana da yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Pektaş, konuşmasının ardından komitelerde yer alan kulüp üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti. Verilen hediyelerin ardından başkanlık kolyesi devir teslimi yapıldı.

Başkanlık kolyesini taktıktan sonra konuşan Güney Rotary Kulübü 2024-25 dönemi başkanı Aysun Uğuz konuşmasında, ‘’Adana Güney Rotary Kulübü olarak gerçekleştirdiğimiz devir teslim töreni ile başkanlık görevini sevgili başkanımız Özgür Pektaş'tan devraldım. Yönetim kurulumuz ile ‘Rotary Sihri’ teması ile çıktığımız bu yolda hepimiz için sağlıklı, keyifli ve başarılı bir dönem diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pektaş,, görevini, Uğuz’a, devretti,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Pektaş, görevini Uğuz’a devretti
Pektaş, görevini Uğuz’a devretti
Pektaş, görevini Uğuz’a devretti
Yorumlar
Haber Yazılımı