Zafer Partisi'nde yeni başkan Özbay oldu
Haber
29 Mayıs 2024 - Çarşamba 16:19
 
Zafer Partisi'nde yeni başkan Özbay oldu
Partililer, “Partimiz yeni başkanımız ile Adana’da daha çok güçlenecektir" dedi
Siyaset Haberi
Zafer Partisi'nde yeni başkan Özbay oldu

 

Zafer Partisi Adana İl Başkanlığı’na Yüksek Mimar Sezai Ömür Özbay getirildi.

Partililer genç ve vizyon sahibi Yüksek Mimar Sezai Ömür Özbay’ın İl Başkanlığı’nın kendilerinde heyecan yarattığını söylediler.

 

PARTİMİZ DAHA DA GÜÇLENECEKTİR

 

Partililer, ““Partimiz yeni başkanımız ile Adana’da daha çok güçlenecektir. Buna inancımız tam. Başkanımız Sezai Ömür Özbay, birleştirici özelliği, kişiliği ve nezaketi ile dostları tarafından gönüllerde yer almış bir isim olarak partimiz tabanından büyük destek almaktadır. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dediler.

 

BANA GÜVENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Yüksek Mimar Sezai Ömür Özbay ise sorumluluğunun farkında olduğunu vurgulayıp, “Öncelikle Genel Başkanımız sayın Ümit Özdağ, Genel Merkez yetkililerimiz ve Adana İl Teşkilatımız ile partimize gönül vermiş tüm hemşehrilerimize bana olan inanç ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte elele vererek partimizin Adana’da büyük atılımlar yapması için çalışacağız. Özellikle gençler üzerinde etkili olacağız. Türkiye genelinde Zafer Partisine olan desteği Adana’dan da estireceğiz. Tüm arkadaşlarımız ve partililerimiz ile hep istişare içerisinde olup birlikte çalışıp, birlikte başaracağız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Zafer, Partisi'nde, yeni, başkan, Özbay, oldu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Zafer Partisi'nde yeni başkan Özbay oldu
Zafer Partisi'nde yeni başkan Özbay oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı