Baysal, gözünü Türkiye şampiyonluğuna dikti

 

18 Yaşında 18 Şampiyonluğa imza atan Ramazan Furkan Baysal, 19 Şampiyonluğa çok yakın. Erzurum Gençlik sporu ikinci lige çıkardıktan sonra şimdi de Üniversiteler arası Türkiye Voleybol şampiyonasında yarı finallerine bırakan Baysal, gözünü Türkiye Şampiyonluğuna dikti.

 

Gazi ortaokulunda Serdar Pehlivan ile başlayan Voleybol serüveni başarılarla dolu. Geleceğin voleybolcusu Ramazan Furkan Baysal’ın geçmişi kulüpler ve okul takımlarında şampiyonluklarla dolu.  Gazi Orta okulundaki Şampiyonlukları Furkan’ı Seyhan BLD yolunu açtı. Mavi beyazlı takıma transfer olan Baysal 1 sezonda farklı kategorilerinde 4 şampiyonluk yaşadı.

 

Mavi beyazlı takımda küçükler yıldızlar, gençler ve A takımda şampiyonluklar yaşayan Baysal, Erzurum Spor Meslek Yüksek okulunu kazandı. İlk yılında Erzurum Gençlik ile tarihinde ilk kez Şampiyon olarak 2 lige çıktı. 18 yılda 18 şampiyonluk yaşayan Ramazan Furkan, üniversiteler arası Türkiye şampiyonasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversiteleri’ni, yenerek Türkiye’de Son 4 takım arasına girdi. Finalleri de kazanırsa Erzurum Üniversitesi Şampiyon olarak süper lige çıkacak. Ramazan Furkan Baysal için 19. Şampiyonluk yolda. Adana’nın gururu haline gelen Ramazan Furkan Baysal Diyarbakır’da oynana Türkiye Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonasında 19 . Şampiyonluk için gece gündüz çalışıyor. Başarılar bay Şampiyona



Diğer Fotoğraflar